Lördag 9 februari 2013

KARLSTAD 6-timmars

IF Göta Karlstad presenterar nu femte upplagan av Karlstad 6-timmars inomhus! Det gäller att springa eller gå så långt du kan under sex timmar. I ett lopp som detta går alla i mål samtidigt vilket är helt unikt!

Loppet avgörs inomhus och är unikt i sitt slag då det är det enda ultraloppet som avgörs på en inomhusoval över 200 meter.

Tidsloppet arrangeras av IF Göta Karlstad på den sanktionerade inomhusbanan i Våxnäshallen vilket innebär en 200 metersoval med gummiunderlag, likt tartan eller gummiunderlag. Loppet har också marathonsanktion vilket innebär att samtliga löpare får ett officellt marathonresultat efter avverkade 42 195 m. Löpningen på tre banor där den innersta är odoserad och mäter 193,72 meter.

Du välkomnas till Karlstad och Våxnäshallen lördagen den 9 februari 2013!

Starten går klockan 10:00 och vi tar emot 60 deltagare. Målskottet ljuder som vanligt 6 timmar senare klockan 16.00.

Under tävlingen behöver du heller inte vara hungrig eller törstig då det bjuds på sportdryck, kaffe, vatten, dricka och tilltugg.

Efter loppet serveras middag på Scandic hotell Klarälven. Samtidigt förrättas prisutdelning och vi visar bildspel från loppet. Allt detta ingår i startavgiften som är på 600 kronor.

För att loppet ska kunna genomföras med god kvalité är det maximala antalet deltagare satt till 60 personer vilket innebär att "först till kvarn" gäller!

I anmälningsavgiften på 600:- ingår

  • Start i Karlstad 6-timmars den 9 februari
  • Dryck och förtäring under loppet från ett dignande "smörgåsbord"
  • Middagsbuffé på lördagskvällen efter loppet i samband med prisutdelning
  • Diplom med uppnått resultat till alla deltagare, samt priser till de 6 främsta i dam och herrklass.
  • All information om ditt lopp. Distans och placering varje timme samt alla varvtider kommer att redovisas på vår hemsida efter loppet.
  • Avbeställningsskydd, tom 25 januari får ni startavgiften tillbaka (exl. 100:- bokn. avg.) ifall ni av någon anledning inte kan delta i loppet.

Arrangören förbehåller sig rätten att sätta ”lapp på luckan” vid alltför många anmälningar, ”först till kvarn” gäller alltså! Detta görs för att deltagarna skall få en riktigt bra löparupplevelse och hög servicenivå.

Välkommen till Karlstad 6 timmars den 9:e februari 2013!