IF Götas forum

Full version: Resultat dotteviksrundan
Du ser för närvarande en nerbantad version av innehållet. Se den fulla versionen med ordentlig formatering.
Gäwert verkar vara i strålande form hoppas det håller i sig till Lidingö.
Annars måste Mona gjort ett kanonlopp 5min efter Gäwert på enligt
forumet väldigt tuff avslutning.Under "1,22"-i Stockholm Mona och det ger en TOPP10 plac.Kämpa på!!obs inga mer skador.Lycka till
Ja avslutningen på loppet kändes verkligen i benen kan jag säga. Mycket bra uppladdning inför Lidingö
Underbart att kunna tävla igen fastän motståndet inte var det bästa.. Skitkul lopp! Blandat underlag med en tuff avslutning i starkt kuperad terräng, precis min melodi! Fick håll inför sista backarna så tappade en del på slutet i övrigt helt okej lopp. Men hade behövt få några lopp i benen för att få upp farten igen.. Ber till gudarna att jag tar mig skadefri genom slutet av den här för mig skadedrabbade säsongen och att jag kan genomföra lag-SM på tisdag utan att dra upp skadan.. Allt jag vill är att få vara hel och kunna tävla!!!
Har siktet inställt på SM, tätt följt av Tjemilen, halvmaran i Stockholm och Lidingö som avslutning..vill, vill, vill!!!
Riktigt kul att se dig tävla igen Mona! Hoppas du kan hålla dig skadefri resten av säsongen nu. Du gjorde ett riktigt starkt lopp i Arvika va ju inte direkt nån lättlöpt bana. Lycka till med SM nu
Tack Thomas!
Skitkul bara att få vara på plats och få träffa alla löparfanatiker, måste erkänna att jag saknat er!Smile
Huvvat att du har fått upp ett bra tempo i benen! Du har verkligen gått framåt under säsongen!!
Tyckte du höll ett bra tempo i början av loppet i Arvika, kändes som att du inte var alltför långt framför mig men huvvat att du försvann ur mitt synfält fort om!! Hoppas på att köra fler lopp ihop i höst! Såg att du ska köra terrängDM och Lidingö så ses förhoppningsvis då!

Grymt söt dotter du har förresten!!Smile
Jo är rätt nöjd med mitt tempo faktiskt och bättre ska det bli när jag nu har blivit proffs (Pappaledig) =) Riktigt nöjd med hur jag la upp loppet startade kontrollerat och flöt sen med och när jag fick såg att jag närmade mig Leifs rygg va det ju bara att ösa på men gud vilken mjölksyra jag fick i sista backen tror aldrig jag vart med om nåt liknande tur att det snart va mål där... Lidingö & Terräng Dm är det tänkt att jag ska springa så då ses vi om du är med!

Filip tackar för att du tycker han va söt men han vill inte bli kallad för "dotter" Smile
Hahaha oopps!;P Söt var HAN då!!Smile
Det va bättre Smile
25 km Kilterräng och terräng DM sen är man klar för Lidingö. Bonden på Lidingö, hur ska det gå?
Referens-URL:er