IF Götas forum

Full version: Värmlandsstafetten INSTÄLLT
Du ser för närvarande en nerbantad version av innehållet. Se den fulla versionen med ordentlig formatering.
Matatonstafetten läggs ner, men istället uppkommer Värmlandsstafetten. Laget består av 5-15 löpare och banan går runt Sundstatjärn (ca 1270 meter). Målet är att komma flest varv på 2 timmar. Alla medlemmar är välkomna att anmäla sig till ett Göta-lag. Det kan bli flera lag vid många anmälningar.

Anmälan sker här senast 19/4 med namn och önskat antal sträckor.

https://varmlandsstafetten.se/om-stafetten/karlstad/
André Rangelind lagledare (reserv vid behov)
Anmäler mig:
Magnus Thorstensson 1 sträcka
Det här låter lite kul. Ni som är mer seriösa med träning och tävling, vad tänker ni att man bör klara hålla för varvtid för ett Göta-lag?

Sub45 Skrev:
Det här låter lite kul. Ni som är mer seriösa med träning och tävling, vad tänker ni att man bör klara hålla för varvtid för ett Göta-lag?


Vi ser det som att motionslopp. Så inget krav på hur fort man ska springa. Blir vi dock många som anmäler oss är det möjligt att vi toppar ett lag. Men du ska inte behöva känna någon press hur snabbt du ska springa.

Ingen press, bara bra sån i så fall Smile Var egentligen nyfiken på hur ni tänker kring upplägg och ungefärligt tempo och så... Det är ju kul att springa och träna inför springandet, både snabbt, kort, långt, uppför, osv.
INSTÄLLT
Referens-URL:er