IF Götas forum

Full version: Resa Startmilen
Du ser för närvarande en nerbantad version av innehållet. Se den fulla versionen med ordentlig formatering.
Startar en tråd för resan till Startmilen. Vi är rekordmånga som ska åka, 23 stycken, och vi kommer att hyra bussar. De som inte ska åka med (typ egen bil) eller måste ställa in (skada eller sjukdom) anmäler på denna tråd. Jag kommer boka fordon i början på nästa vecka.

När ska vi åka?
Samling: 10:00
Plats: Ahlmarkshuset

Vi åker hem efter tävlingen. Eventuellt kan vi dela upp så en buss åker hem direkt och en dröjer kvar för prisutdelning etc.
Hej! Jag har haft problem med sjukdom och nu på senaste tiden magproblem, jag återkommer till veckan om jag ska delta eller inte.

Mvh
Anton Nilsson
Hej! Får nog åka egen bil då min dotter skall med och springa 5km som startar 1300. Räknar med att åka senast 1030 från Karlstad. Finns plats om ngn vill åka med./Olof
Troligtvis kommer jag också att ta egenbil, håller till utanför Kga till helgen./Linda
Hej! Om jag åker till startmilen (vilket är osäkert, beror lite på) kan jag då köpa en plats i bussen om de inte är fullsatta som jag gjorde ifjol? Verkar inte vara några fler i västra delen av länet som har nått större intresse av racet.

Mvh L-O
Efter gårdagens vadhaveri är det bara att ställa in för min del. Surt som f-n! Sad

Lycka till alla som kör på lördag...

//Frippe
Halåå Smile
Henke tillbringar en stor del av helgen i Örebro, så ja åker egen bil med familj. Nu kör vi hårt på lördag så ses vi där. Tjaa så länge
Hej igen! Dottern förkyld så det blir bara jag själv och åker då gärna med om det fortfarande finns plats.
/Olof

Anton Nilsson Skrev:
Hej! Jag har haft problem med sjukdom och nu på senaste tiden magproblem, jag återkommer till veckan om jag ska delta eller inte.

Mvh
Anton NilssonJag åker med till Örebro, får ta det som ett fint testlopp, då formen inte är på topp Smile

RESA STARTMILEN!

Vi kör som förra året och samlas 10:00 i Ahlmarkshuset.

Mail från Johan Engberg:
Två minibussar och en bil (9+9+5) hämtas på hotell Bilan (nycklarna, fordonen står där de brukar i parkeringshuset) på lördag morgon och lämnas fulltankade i parkeringshuset lördag kväll. Nycklarna läggs då i inkastet bredvid entrédörren till Hertz, ut mot Drottninggatan.

Jag måste ta egen bil (barnkalas) så vi syns på plats. Tänk på att tanka bilarna innan de återlämnas.

Jag förslår att personbilen åker direkt till starten (utan fika) och kan då med fördel nyttjas av de som ska springa 5 km och startar 13:00.
Sidor: 1 2
Referens-URL:er