IF Götas forum

Full version: Nike Run Cup i Arvika 30/8
Du ser för närvarande en nerbantad version av innehållet. Se den fulla versionen med ordentlig formatering.
Jag har inte varit så uppmärksam på NRC.
(Själv kör jag SM MTB marathon i Varberg i helgen)

Se inbjudan NRC i Arvika här
http://www.friidrottvarmland.se/nrc/nrc5_2008.pdf

Run Nike Cup (kvarstående tävlingar)
------------
Lördag 30/8 Arvika
Tisdag 9/9 Lång DM Kil
Lördag 4/10 Sisu
Lördag 11/10 IF Göta

/Lars
Var med och sprang.Banan 3920m lång,små kuperad.Tid 14,06,sliten.Sprang 10*2800m Tors Tuggelite.Deltagare närmast sörjande,Kjell S,Lennart E.Lennart H resp Tom P.Hörs Tis.
Det är märkligt att datumet till Arvika snabbt blir ändrat utan att det kommer ut information till de som ofta delatar. Det var samma sak under en av tävlingarne förra året. Jag tror det också var då NRC skulle vara i Arvika. Inte ens på Arvikas egn hemsida står det ändrade datumet. Detta borde finnas något sätt att detta kan fungera bättre i framtiden.
Ja det verkar generellt svårt att få till datumen. Det gäller DM också. Om inte jag självsvådligt bestämt att DM 5000 och 10 000m skulle gå ihop med Nerike så skulle dessa också flytit runt.

Jag kommer till vår kick-off i november ge förslag på datum för vinterns resulttatävlingar i hallen. allt för att det ska va lätt att ladda inför dem och sedan så att dert passar in mot IVSM. (Funkar nog bra mot ISM, IJSM och IUSM också)

/Lars
Resultatet för tredje deltävlingen Deje har ej kommit än,loppet var i mitten av April:Kanske dax för någonting annat.Vi motionärer tävlar mot varandra och tiden är alltid det väsentligaste.Springer man tex lör ska resultatet synas senast ons,tors veckan efter i tidningen,annars dör hela konceptet.Annars kan vi köra egna testlopp tex var 3vecka(bana,inomhus,jakobergsskogen)tiden tar vi själva.
Referens-URL:er