Inbjudan

På uppdrag av SFIF hälsar IF Göta Karlstad hjärtligt välkomna till Lag-SM Final onsdag 21 juni på Tingvalla IP.

Vi hoppas på en trevlig kväll med mycket publik på läktarna, spännande fighter på banorna samt en fin stämning runt arenan.

Välkomna hälsar
IF Göta Karlstad

Laguppställningar

Preliminära laguppställningar skall vara oss tillhanda senast fredag 9 juni. Använd bifogade blanketter och hjälp oss med årsbästa för information i programblad. Vänligen håll tiden! Faxa gärna på 054-21 86 26.

Lagledarträff

Sker på Tingvallas läktare tävlinsdagen kl. 15.00. Då lämnas också de definitiva laguppställningarna.

Tävlingstider

Tävlingarna startar 16.30 och pågår till 20.30. Vi följer SFIF:s nya fasta tidsprogram som också kommer att publiceras på vår hemsida.

Invigning

En enklare invigning/presentation kommer att ske kl. 16.20. Förbered en aktiv/lag iförd klubboverall.

Hotell

Om ni vill bo över rekommenderar vi Scandic Klarälven som ligger ca 500 m från Tingvalla IP. Bokning sker direkt till hotellet, 054-776 45 00.

Buffé

Scandic erbjuder en sportbuffé efter tävlingen för dem som önskar. Det är varm kyckling och pasta och med enklare måltidsdryck är kostnaden 85 kr/person. Annan dricka kostar 10 kr extra liksom kaffe på maten. Preliminär anmälan görs till oss i samband med att laguppställningarna skickas in 9 juni och sedan vill Scandic ha en bekräftelse och uppgift om antal! Scandic Klarälven nås på 054-776 45 00!

Följande lag är med och gör upp om SM-medaljerna;

Män Kvinnor
IF Göta IF Göta
Hässelby SK Hässelby SK
Spårvägens FK Spårvägens FK
IFK Växjö IFK Växjö
Ullevi FK Ullevi FK
Hammarby IF IFK Helsingborg